Тиш Сайръс, майката на известната певица Майли Сайръс, се омъжи за

...
Тиш Сайръс, майката на известната певица Майли Сайръс, се омъжи за
Коментари Харесай

Скандал в семейството на Майли Сайръс: майката откраднала гаджето на дъщеря си

Тиш Сайръс, майката на известната певица Майли Сайръс, се омъжи за артиста Доминик Пърсел предходната година. Но щерка й Ноа не беше на сватбата. И в този момент стана ясно, че Доминик преди този момент се е срещал с нея. Така че майка и щерка не поддържат връзка.  

Майката на Майли Сайръс се омъжи за 54-годишния артист от " Бягство от пандиза " предишния август.
 Сватбата, Тиш Сайръс, Доминик Пърсел Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел Снимка: Instagram Тиш Сайръс-Пърсел
Майли участва на сватбата, само че сестра й Ноа и брат й Брейсън отсъстваха, написа Us Weekly.
 Сватбата, Тиш Сайръс, Доминик Пърсел Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел Снимка: Instagram Тиш Сайръс-Пърсел
Вътрешен човек в този момент твърди, че Ноа е била сантиментално обвързана с Доминик, когато Тиш го е срещнала.

Известното семейство на Майли Сайръс беше разкъсвано от мистериозна омраза през последните години, а в този момент вътрешен човек показа нови изказвания за това какво в действителност се случва зад кулисите в бомбен репортаж от Us Weekly.

56-годишната Матриарх Тиш, която претърпя „ цялостен душевен срив “ преди развода си с Били Рей Сайръс, се омъжи за 54-годишния артист от „ Бягство от пандиза “ предходната година през август 2023 година

Въпреки това, до момента в който някои членове на фамилията, като дъщерята Майли, участваха на сватбата й с австралийския артист, Ноа и братът Брейсън отсъстваха от сватбата, което провокира клюки за раздор по това време.

Вътрешен човек сподели на изданието, че Ноа се срещала с Доминик и Тиш е знаела за това, когато е почнала връзка с него.
 Сватбата, Тиш Сайръс, Доминик Пърсел Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел Снимка: Instagram Тиш Сайръс-Пърсел
„ Борбата сред Ноа и Тиш надвишава това, което хората си мислят. Ноа е доста смутена, че Тиш открадна Доминик от нея “, сподели вътрешен човек.

По-рано този месец Тиш се появи в подкаста Call Her Daddy и описа за връзката си с Пърсел, в това число първата им среща.

Тя изясни, че за първи път той се е свързал с нея през 2016 година в Instagram, само че тя го е пропуснала.

„ Последвах го в Instagram и той ми изпрати известие и просто сподели:„ Хей, Тиш, просто желаех да кажа, че мисля, че си в действителност страхотна. И вършиш страхотна работа със фамилията си “, сподели тя.

След това дълго време не общували. До развода на Тиш с Били Рей. Те още веднъж почнали да поддържат връзка, отишлш на среща и призналш любовта си един на различен.

Двойката в последна сметка се ожени през август 2023 година
   Ноа Сайръс Ноа Сайръс Снимка: Getty Images
Сватбата се състоя в първокласното имение на Майли в Малибу, а вътрешният източник сподели, че извън имало защита, ако Ноа се появи.

Вътрешният човек също сподели, че Ноа постоянно е била близка с татко си, което провокирало раздор сред нея и Майли.
 Майли Сайръс, Били Рей Сайръс, Тиш Сайръс Майли Сайръс с родителите си Снимка: Getty Images
Говори се, че фамилният разкол се разгръща и върху Майли, която не загатна татко си в речта си за приемане на Грами по-рано този месец. Съобщава се, че връзките на дуото баща-дъщеря са се влошили след раздялата му с Тиш.

Вътрешен човек разкри малко след Грами по-рано този месец, че Били се е " опитвал да се свърже с Майли доста пъти " и също по този начин я е поздравил за успеха.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР